Bedrijfshuisvesting nieuws

NIEUW IN DE VERKOOP: Jogchem van der Houtweg 4, De Lier

Medio mei 2020 komt op bedrijventerrein Westerlee een representatief bedrijfscomplex beschikbaar. Het object is gelegen op handelscentrum Westerlee, daarmee is het object geschikt voor AGF-gerelateerde bedrijvigheid.

Het totale object betreft in totaal ca. 600 m2 bedrijfsruimte, ca. 216 m2 entresolvloer, ca. 850 m2 kantoorruimte en ca. 950 m2 buitenterrein. De vraagprijs voor het object bedraagt € 2.700.000,- k.k.

De bedrijfsruimte is ruim opgezet en beschikt over drie elektrische overheaddeuren. De kantoorruimten zijn hoogwaardig afgewerkt en zijn o.a. voorzien van een luxe kantine (inclusief keuken), airconditioning, LED-verlichting en radiatoren.

Daarnaast beschikt het bedrijfscomplex over een ruim buitenterrein. Het buitenterrein biedt plaats voor ca. 22 personenauto’s, waardoor er voldoende parkeergelegenheid is. Daarnaast is er de mogelijkheid om het buitenterrein te benutten voor de uitbereiding van de bedrijfshal.

Tevens is het object nabij gelegen aan de Rijkswegen A20 en A13. Hierdoor is de bereikbaarheid van het object zeer goed.

Bent u geïnteresseerd in dit object of heeft u overige vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email