Bedrijfshuisvesting nieuws

Mercuriusplein in Poeldijk weer volledig verhuurd!

Vandaag zijn de huurovereenkomsten getekend voor Mercuriusplein 30 in Poeldijk. Binnen 12 maanden na oplevering zijn daarmee alle bedrijfsruimtes op het Mercuriusplein volledig verhuurd. Na de verwoestende brand in mei 2014 is direct besloten om de bedrijfsruimtes aan het Mercuriusplein opnieuw te gaan bouwen.

Batenburg Bedrijfshuisvesting is betrokken geweest vanaf ontwerpfase tot oplevering, met als belangrijke taak te adviseren in het ontwerp en ontwikkeling om zodoende bedrijfsruimtes te realiseren die aansluiten op de vraag uit de markt. Zo is er voor gekozen om te gaan voor kwaliteit en zijn de bedrijfsruimtes voorzien van alle hedendaagse gemakken. Omdat een bedrijfspand ook het visitekaartje is voor de onderneming is voor alle bedrijfsruimtes aan het Mercuriusplein een representatieve entree met bijbehorende kantoorruimte gerealiseerd.

Wij zijn er trots op dat wij één jaar na oplevering zes geschikte huurders hebben kunnen binden voor een lange periode. Benieuwd naar wat Batenburg Bedrijfshuisvesting voor u als vastgoedontwikkelaar of particuliere belegger kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email