Bedrijfshuisvesting nieuws

Kickersbloem 3 in Hellevoetsluis het nieuwe logistieke businesspark van de regio!

Misschien is het niet de eerste locatie die u als ondernemer met groeiambities te binnen schiet: Hellevoetsluis. Ook al is het hemelsbreed ‘om de hoek’, met de aanleg van de nieuwe Maasdeltatunnel. Maar een verstandige ondernemer denkt vooruit.

De eerste Westlandse ondernemers hebben hun koers al richting Hellevoetsluis gezet. Die ondernemers zien de hoeveelheid beschikbare kavels in de regio en omgeving in rap tempo afnemen. En realiseren zich ook dat wanneer in medio 2024 de Maasdeltatunnel wordt opengesteld, er veel logistieke voordelen zijn en Hellevoetsluis straks eenvoudig bereikbaar wordt.

Maak kennis met Kickersbloem 3!

Tel daarbij op de voordelen die Voorne-Putten al van oudsher heeft: de gunstige oriëntatie op Rotterdam en de Rotterdamse haven, de prima uitvalswegen richting Duitsland, België en verder weg gelegen landen. Businesspark Kickersbloem 3 in Hellevoetsluis is een aantrekkelijk alternatief voor de ondernemer die vooruitkijkt.

Kavels tot 10 hectare

Batenburg Bedrijfshuisvesting is een van de verantwoordelijke bedrijfsmakelaars voor het nieuwbouwproject. Het bedrijventerrein pal aan de A15 gaat straks 53 hectare beslaan. Er zijn nog een aantal kavels te koop, ook grotere tot 10 hectare. Niet alleen de groene, ruime opzet van het plan is uniek, ook in de prijs-kwaliteitsverhouding is het moeilijk concurreren met Kickersbloem 3.

Interesse?

Bent u ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag een keer geheel vrijblijvend bij u op de koffie om de mogelijkheden te bespreken. Neem contact op!