Bedrijfshuisvesting nieuws

VERHUURD: ABC Westland 111 – 113, Poeldijk

Deze week is de huurovereenkomst getekend inzake de kantoorruimte gelegen aan ABC Westland 111-113 te Poeldijk. Het betreft een representatieve kantoorruimte van ca. 100 m2 in kantorencomplex “Westlandse Poort” op bedrijventerrein ABC Westland. De nieuwe huurder is LinkThings!

LinkThings is een IT partij dat zich bezighoudt om de wereld van complexe data en Internet Of Things (IoT) toegankelijk te maken voor iedereen. Zij zijn specialist op dit gebied en houden zich bezig met Business Intelligence, Datawarehousing, ETL-Processen, Azure, Power BI, Data Science, Machine Learning, Artificial Intelligence, Track & Trace en meer onderwerpen die betrekking hebben op het nieuwe goud!

Doordat de huidige locatie van LinkThings niet goed meer aansluit bij de groei die het bedrijf doormaakt, kwam men zodoende uit bij Batenburg Bedrijfshuisvesting. Samen hebben wij de wensen besproken waaraan de nieuwe locatie aan moet voldoen. Het kantorencomplex ‘’Westlandse Poort’’ past bij de ontwikkeling van LinkThings, ook met het oog op de toekomst.

Wij danken Herwi Rijsdijk als opdrachtgever voor het vertrouwen in Batenburg Bedrijfshuisvesting en wij wensen LinkThings heel veel succes op hun nieuwe locatie!

Wilt u ook weten wat Batenburg Bedrijfshuisvesting kan betekenen met betrekking tot uw bedrijfshuisvesting? Neem gerust contact met ons op en samen bespreken wij de mogelijkheden onder het genot van een (digitale) kop koffie.

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email