Bedrijfshuisvesting nieuws

VERHUURD: Boswoning 3, Honselersdijk

Begin deze maand is de huurovereenkomst getekend voor de kantoorruimte gelegen aan de Boswoning 3 te Honselersdijk. Het betreft hier een nieuwbouw ontwikkeling op bedrijventerrein Elsenbosch. Op het terrein zijn diverse nieuwbouwprojecten in ontwikkeling, waaronder de nieuwe locatie van Biersteker gevel- en bouwtechniek, een tankstation, restaurant Subway, Starbucks en een fastfoodrestaurant.

De kantoorruimte is in totaal ca. 385 m2 VVO groot en is gelegen op de begane grond. Het object heeft het internet niet eens gehaald en na een aantal fijne gesprekken met beide partijen is het tot een overeenstemming gekomen. De nieuwe huurder kan naar verwachting de kantoorruimte in Q1 van 2021 betrekken.

Wij wensen de nieuwe huurder veel succes op haar nieuwe locatie en danken onze opdrachtgever voor het vertrouwen in Batenburg Bedrijfshuisvesting.

Bent u ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen in de verkoop/verhuur van uw bedrijf onroerend goed? Wij komen graag een keer geheel vrijblijvend bij u op de koffie.

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email