Bedrijfshuisvesting nieuws

Kantoorgebouw Paulina verwelkomt nieuwe huurders!

Batenburg Bedrijfshuisvesting is verheugd te melden dat kantoorgebouw Paulina zich drie nieuwe huurders rijk mag rekenen: Het Broodjes Huijs, Reinders en Van Soest Personeeladvies en Vogelaar Bosch Spijer Advocaten. Afgelopen week hebben alle drie de partijen hun huurovereenkomst getekend.

Het Broodjes Huijs
Het Broodjes Huijs is als horeca concept binnen kantoorgebouw Paulina gevestigd en kan huurders en bezoekers voorzien van een heerlijke lunch. Zij hebben op vrijdag 9 september hun deuren geopend en hebben al veel mensen en bedrijven mogen verwelkomen. U bent ook van harte welkom!

Reinders en Van Soest Personeeladvies
Reinders & van Soest is een adviesbureau met kennis en ervaring op het gebied van HRM, arbeidsmobiliteit, werk en kanker, recruitment en mediation. Voor elke HRM uitdaging vinden zij een gepaste oplossing. Naar verwachting kunnen zij de kantoorruimte in februari 2023 betrekken.

Vogelaar Bosch Spijer Advocaten
Vogelaar Bosch Spijer Advocaten is een advocatenkantoor welke zich voornamelijk richt op arbeidsrecht, personen- en familierecht, tuinbouwzaken en letselschade (waaronder overlijdensschade). De advocaten van Vogelaar Bosch Spijer Advocaten hebben een praktische, efficiënte en oplossingsgerichte aanpak. Naar verwachting kunnen zij de kantoorruimte in januari 2023 betrekken.

Wij wensen alle huurders alvast veel succes op hun nieuwe locatie en danken onze opdrachtgever voor het vertrouwen in Batenburg Bedrijfshuisvesting.

Ook interesse in een kantoorruimte binnen Paulina? Er is nog ca. 374 m2 VVO beschikbaar voor de verhuur! Neem gerust contact met ons op en samen bespreken wij de mogelijkheden onder het genot van een (digitale) kop koffie.