Bedrijfshuisvesting nieuws

Flexwerken in het fraaie kantoorgebouw Paulina? Dat kan!

In het recent ontwikkelde kantoorcomplex Paulina zijn per direct diverse flexwerkplekken beschikbaar voor de verhuur. Bent u op zoek naar een flexwerkplek per maand? Dan is een werkplek in Paulina misschien wat voor u?

Kantoorgebouw Paulina is een zogenaamd ‘multi-tenant-kantoor’: een kantoor dat gedeeld wordt door meerdere gebruikers. Die gebruikers delen gezamenlijk enkele voorzieningen, maar functioneren ook geheel op zichzelf. Na de oplevering vorig jaar zomer hebben al bekende namen er de verhuisdozen uitgepakt, zoals accountantskantoor Flynth, adviesbureau AAB, advocatenkantoor Vogelaar Bosch Speijer, hrm-adviesbureau Reinders & Van Soest, Van der Hout Vastgoed en makelaarskantoor Batenburg Bedrijfshuisvesting. Binnenkort vestigt ook Westmedia zich op deze A-locatie.

Ruime, representatieve werkplekken
Aan de overzijde van het gebouw zijn ruim voldoende parkeerplekken voor flexwerkers. In het midden van het gebouw is een frisgroen atrium een echte eyecatcher. Op de eerste verdieping zijn de flexwerkplekken te vinden, die ruim en representatief zijn. Diverse zzp’ers en bedrijfsmedewerkers die korter of langer een locatie zoeken hebben het ‘flexen’ in Paulina al ontdekt.

Flexibel flexwerken per maand of dagdeel
Er zijn nog vrije bureaus beschikbaar. En wel op een heel flexibele basis. Graag een vaste plek waar u altijd van op aan kunt? Al voor een maandbedrag van € 300,- (exclusief € 25,- servicekosten) staat er één voor u klaar. Voor dat bedrag aan servicekosten hoeft u zich meteen geen zorgen meer te maken over schoonmaak, wifi en elektra. Berg eventuele spullen veilig op in de eigen locker. Ook de klimaatregeling is ingesteld op zakelijke topprestaties. Alleen even een dag of een deel van de dag op locatie werken? Zo’n werkplek boeken kan voor 2, 4 of 8 uur, al vanaf € 10,-.

Gedurende de dag kunt u gebruikmaken van de diensten van Het Broodjes Huijs, te vinden binnen Paulina. Makkelijk en vooral erg lekker! Op uw eerste dag ontvangt u gratis een glas verse jus d’orange en bij aankoop van een broodje ontvangt u gratis een kopje ‘huijsgemaakte’ soep.

Comfortabel werken in een riant decor
Benieuwd hoe uw nieuwe werkplek eruit ziet? Kijk dan eens op de website of neem contact met ons op.

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email