Bedrijfshuisvesting nieuws

Eindelijk weer een logistiek bedrijvencentrum erbij op Businesspark Honderdland!

Gebouwd wordt er genoeg op Businesspark Honderdland, dat ziet iedereen die regelmatig via de A20 rijdt. Vooral grote ondernemingen nemen er de komende tijd hun intrek. Maar als u graag wat minder vierkante meter tot uw beschikking heeft, maar wel op het modernste businesspark van de regio wilt zitten is er goed nieuws: DC Honderdland komt eraan!

In het vierde kwartaal van 2022 moet het bedrijvencentrum worden opgeleverd. Het gehele logistieke centrum bedraagt 12.770 m2, voorzien van 18 loading docks, twee mezzaninevloeren van in totaal 2.260 m2voor opslag en kantoor en maar liefst 119 parkeerplaatsen op een parkeerdek. Het pand kan in delen worden gehuurd.

Voorzien van alle faciliteiten

Het nieuwe distributiecentrum krijgt een onderscheidende architectuur mee. Ook qua afwerking is het een modern object, voorzien van alle faciliteiten voor uiteenlopende bedrijfsactiviteiten. Batenburg Bedrijfshuisvesting geeft u graag meer informatie over deze aantrekkelijke mogelijkheid om uw bedrijf te vestigen op Businesspark Honderdland. Met de nieuwbouw van de omliggende bedrijven is het bedrijvenpark hard op weg naar het grootste en modernste agrologistieke centrum te worden van de regio. Bekijk het volledige object in ons aanbod.

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email