Bedrijfshuisvesting nieuws

Eerste gebruikers van het nieuwe kantoorgebouw Paulina bekend

De eerste gebruikers van het nieuwe kantoorgebouw Paulina zijn bekend. Naast Batenburg Bedrijfshuisvesting zullen ook AAB en Flynth hun intrek nemen in Paulina. Begin deze maand hebben beide partijen hun huurovereenkomst getekend.

AAB
AAB is een adviesbureau, makelaar en ingenieur die van oorsprong haar roots heeft liggen in de glastuinbouw. Zij laten zich dagelijks uitdagen door hun klanten die het beste resultaat willen halen op basis van de door hun aangeleverde diensten. Zij werken voor een brede groep ondernemingen en zijn zowel nationaal als internationaal actief.

Flynth
Met ruim 1500 medewerkers en zo’n 60 vestigingen is Flynth Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. Flynth stimuleert ondernemers en haar werknemers om het maximale uit zichzelf te halen. Zij voorzien hun klanten tijdig van relevante cijfers, geven advies en verlenen zekerheid op basis van de laatste inzichten vanuit de markt en wet- en regelgeving.

Naar verwachting kunnen zij de kantoorruimte in Q1 van 2022 betrekken. Wij wensen beide huurders alvast veel succes op hun nieuwe locatie en danken onze opdrachtgever voor het vertrouwen in Batenburg Bedrijfshuisvesting.

Ook interesse in een kantoorruimte binnen Paulina? Er is nog ca. 1.289 m2 VVO beschikbaar voor de (deel)verhuur! Neem gerust contact met ons op en samen bespreken wij de mogelijkheden onder het genot van een (digitale) kop koffie.

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email