Bedrijfshuisvesting nieuws

Editie 7 van BOEM! in Westland is uit!

De nieuwe editie van BOEM! in Westland is weer verschenen! In dit magazine zijn diverse interviews te lezen met Westlandse ondernemers en is het actuele aanbod terug te vinden van de regionale bedrijfsmakelaars, waaronder Batenburg Bedrijfshuisvesting.

Deze keer komen er meerdere opdrachtgevers van Batenburg Bedrijfshuisvesting aan het woord. Zo komt aannemer Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling aan het woord over het meest duurzame bedrijfspand van Westland dat zij recent gerealiseerd hebben. Maar ook Pieter, Willem en Arnoud Krijgsman van ”Kippie” vertellen over hun bedrijfsverhuizing van Poeldijk naar Waddinxveen. Batenburg Bedrijfshuisvesting heeft de huidige locatie van ”Kippie” gelegen aan ABC Westland 281 in de verkoop / verhuur.

Tevens vertelt Edward Verbakel van VB Group in een interview over de nieuwe en duurzame realisatie van de bedrijfslocatie aan het Westerleeplein. Ook voor VB Group is Batenburg Bedrijfshuisvesting volop actief met de verkoop van hun huidige locatie aan de Jogchem van der Houtweg 4 te De Lier.

Tot slot vertellen de heren Ronald Jansen van Coöperatie Door en Maarten Veldman van Triple Group over het in aanbouw zijnde distributiecentrum van Coöperatie Door op Honderdland fase II in Maasdijk. Op den duur zal het huidige distributiecentrum van Coöperatie Door aan de Scheeweg te De Lier verkocht worden door Batenburg Bedrijfshuisvesting. Nu al benieuwd naar de projectinformatie van dit unieke distributiecentrum? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op! Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te verkennen.

Lees de gehele interviews en meer in de online versie van BOEM! of vraag ons om een exemplaar op te sturen.

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email