Bedrijfshuisvesting nieuws

BIZ Wateringen centraal in 5e editie BOEM! In Westland

Bedrijfsonroerend goed in het Westland heeft zoals wellicht bekend een eigen platform, BOEM!. Het is een platform dat wordt gedragen door de belangrijkste regionale makelaars in zakelijk vastgoed. Batenburg Bedrijfshuisvesting is er één van. Tijdens het Westland Boksgala op 18 mei 2019 is in ”De Veiling” de 5e editie van BOEM! in Westland gelanceerd.

Op het Westland Boksgala knokten 24 lokale ondernemers voor het goede doel en haalden zij het schitterende bedrag op van €112.000,- voor Stichting Droom Je Thuis. Elco Bouwmeester was één van de deelnemers. Het themanummer van BOEM! in Westland editie 5 is BIZ Wateringen.

Elco komt in deze editie met twee opdrachtgevers van Batenburg Bedrijfshuisvesting aan het woord in een dubbel interview. Het eerste interview is samen met Sylvia Grootscholten van Uniglobe Westland. Batenburg Bedrijfshuisvesting mocht Uniglobe Westland begeleiden met de aankoop van hun nieuwe kantoorlocatie en vervolgens de begane grond in de verhuur nemen. Tevens wordt Elco geïnterviewd met Chris Hans van der Hout van Freight Line Europe. Hierin vertellen Elco en Chris Hans van der Hout over de verhuizing van Freight Line Europe naar Honderdland en de verkoop van de huidige locatie aan de Jogchem van der Houtweg 16 te De Lier. Daarnaast heeft Batenburg Bedrijfshuisvesting weer een aantal objecten in de schijnwerpers gezet in combinatie met de gerealiseerde transacties van de afgelopen periode.

Uiteraard staan er nog veel meer interessante verhalen in deze nieuwe editie die de moeite waard zijn om te lezen!

Bent u geïnteresseerd wat er nog meer in de nieuwe editie van BOEM! staat? Lees hier het volledige magazine digitaal.

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin