Bedrijfshuisvesting nieuws

VERHUURD: Nobelstraat 15 – BU13, ‘s-Gravenzande

Afgelopen week is de huurovereenkomst getekend voor de bedrijfsunit gelegen aan de Nobelstraat 15 – BU13 te ‘s-Gravenzande. De unit bevindt zich op bedrijventerrein Teylingen en is daarmee een uitstekende uitvalsbasis voor de regio Westland. De totale oppervlakte bedraagt 200 m² en is verdeeld over twee verdiepingen. De nieuwe huurder is Mr. Badhu!

Mr. Badhu is in 2021 opgericht door de heer Nandan en heeft als missie om de authentieke en pure Surinaamse smaken terug te brengen naar Nederland. Dit doen zij door het introduceren van hun assortiment kruiden en specerijen onder het merk ‘Badhu’. U kunt hun producten, naast hun eigen webshop binnenkort ook vinden bij diverse supermarkten, toko’s en groothandels.

Wij wensen de huurder veel succes op haar nieuwe locatie en danken onze opdrachtgever voor het vertrouwen in Batenburg Bedrijfshuisvesting.

Bent u ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen in de verkoop/verhuur van uw bedrijf onroerend goed? Wij komen graag een keer geheel vrijblijvend bij u op de koffie. Neem contact met ons op!