Bedrijfshuisvesting nieuws

VERHUURD: Aartsdijkweg 23C, Maasdijk

Op 20 mei 2021 is de huurovereenkomst getekend inzake de bedrijfsruimte gelegen aan Aartsdijkweg 23C te Maasdijk. Het betreft een representatieve bedrijfsruimte van ca. 4.402 m2 groot inclusief laadperron van ca. 105 m2. Aan de voorzijde is tevens de kantoorruimte- en kantine gesitueerd met een totale oppervlakte van 131 m2. Het object bevindt zich op bedrijventerrein Coldenhove en de nieuwe huurder is 123Planten!

123Planten is gespecialiseerd in het geven van transparant en professioneel advies. Naast een ruim aanbod in kamerplanten, bieden zij ook vele bijpassende plantenbakken aan. Door het zeer uitgebreide assortiment inspireren en helpen zij klanten met keuzes maken. Naast het geven van advies bieden zij ook een verpotservice aan en hebben zij een eigen plantenencyclopedie voor alle verzorgingstips per kamerplant. Inmiddels zijn al hun kamerplanten te koop in Nederland, België en Duitsland.

Wij wensen de nieuwe huurder veel succes op haar nieuwe locatie en danken onze opdrachtgever voor het vertrouwen in Batenburg Bedrijfshuisvesting.

Bent u ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen in de verkoop/verhuur van uw bedrijf onroerend goed? Wij komen graag een keer geheel vrijblijvend bij u op de koffie. Neem contact met ons op!

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email