Bedrijfshuisvesting nieuws

Verhuurd: Leehove 62, De Lier

Op 23 augustus 2022 is de huurovereenkomst getekend inzake de kantoorruimte met bedrijfsruimte gelegen aan Leehove 62 te De Lier. Het object is gelegen op een schitterende zichtlocatie aan de Rijksweg A20, direct aan het drukke knooppunt Westerlee. Het object bestaat uit ca. 795 m2 kantoorruimte, ca. 250 m2 bedrijfsruimte en ca. 110 m2 kantineruimte. De nieuwe huurder is Efficient @ Work!

Efficient @ Work is in 2007 opgericht door de heer Krouwer en de heer Van Leent en richt zich op het werven en uitzenden van Oost-Europese werknemers voor bedrijven. Ze zijn actief in de glastuinbouw, AGF, packaging en de industrie. Sinds de oprichting groeide het bedrijf uit tot een tot een bepalende speler en een betrouwbare partner voor opdrachtgevers én werknemers.

Wij wensen de nieuwe huurder veel succes op haar nieuwe locatie en danken onze opdrachtgever voor het vertrouwen in Batenburg Bedrijfshuisvesting.

Bent u ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen in de verkoop/verhuur van uw bedrijf onroerend goed? Wij komen graag een keer geheel vrijblijvend bij u op de koffie. Neem contact met ons op!