Bedrijfshuisvesting nieuws

Advertentie: Rotterdam Drechtsteden Bedrijfshuisvesting

GW Batenburg Bedrijfshuisvesting heeft in de tweede editie van 2020 een advertentie en advertorial geplaatst in de uitgave van ‘Rotterdam Drechtsteden Bedrijfshuisvesting’. Dit is een editie welke een oplage heeft van 18.700 exemplaren en heeft een verspreiding bij alle bedrijven in de regio Rotterdam Drechtsteden. Dit is het gebied ten zuidoosten van Rotterdam en vormt de schakel tussen Rotterdam en Breda.

De advertentie had de opvallende titel ‘Zoekt u een bedrijfsobject en een goede bedrijfsmakelaar?’. Dit om GW Batenburg Bedrijfshuisvesting als een allround bedrijfsmakelaar voor te stellen aan de ondernemers in het regio gebied. De vastgoedspecialisten van GW Batenburg Bedrijfshuisvesting zijn graag een partner voor zakelijk vastgoed. Zo ondersteunen wij in de zoektocht naar het vinden van een geschikt bedrijfspand of zijn ze graag de partner bij de aankoop of aanhuur van een bedrijfspand. Bekijk onderstaand de advertentie in Rotterdam Drechtsteden Bedrijfshuisvesting.

Naast de advertentie staat er tevens een advertorial van GW Batenburg Bedrijfshuisvesting in deze uitgave, dit om de ondernemers met een eigen bedrijfspand op de hoogte te stellen dat per 1 januari 2020 de overdrachtsbelasting zal wijzigen van 6 naar 8 procent. Reeds hebben wij hier al een uitgebreid blog over geschreven met wat deze wijziging inhoudt.

GW Batenburg Bedrijfshuisvesting is graag uw partner voor de verkoop, aankoop, verhuur, aanhuur of vastgoedadvies. Neem contact met ons op en maak kennis met onze vastgoedspecialisten.

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email