Bedrijfshuisvesting nieuws

Batenburg Bedrijfshuisvesting ziet opleving in zakelijk vastgoed in de regio

Batenburg Bedrijfshuisvesting constateert dat de zakelijke vastgoedmarkt in de regio Zuidwest-Nederland langzaam maar zeker uit het dal kruipt. ‘Wij zijn weer de weg omhoog ingeslagen’, zegt ondernemer Elco Bouwmeester. Dit jaar is het tien jaar terug dat het kantoor zijn intrek nam in Westland. Door de aansluiting bij Funda in Business kan Batenburg Bedrijfshuisvesting te koop en te huur staande objecten onder de aandacht van een nog breder publiek brengen.

 

Batenburg Bedrijfshuisvesting is actief in een grote regio. Vanuit de vestigingsplaats Maasdijk (langs de A20) is het kantoor voornamelijk actief op de Westlandse markt, maar ook buiten deze regio zoals Delft, Den Haag en Rotterdam. Het aanbod varieert van kleinere tot grote bedrijfsobjecten: bedrijfsruimtes, kantoorruimtes, bedrijfskavels, showrooms en winkelpanden. Ook is het kantoor onder meer nauw betrokken bij de ontwikkeling van bedrijvenpark Honderdland. In tien jaar tijd heeft Elco Bouwmeester met Batenburg Bedrijfshuisvesting pieken en dalen in de markt meegemaakt. Inmiddels kijkt de regionale markt voor zakelijk vastgoed weer omhoog. ‘Wij zijn een bedrijfsmakelaar die specifiek in bedrijfshuisvesting is gespecialiseerd in de regio. De markt heeft zeker behoefte aan zo’n specialist. Daarom zijn wij in de afgelopen tien jaar blijven doorgroeien. De signalen wijzen erop dat de markt weer een omslag doormaakt: er komt meer belangstelling voor nieuwe en bestaande bedrijfspanden, kantoorruimtes en winkels.’ Aldus Elco Bouwmeester.

 

Vernieuwde website

Het totale aanbod bedrijfsobjecten is te zien op de vernieuwde website van Batenburg Bedrijfshuisvesting: batenburg-bvh.nl. De belangrijkste aanpassing van de website is de verbeterde zoekfunctie. Ondernemers met verhuisplannen kunnen daardoor nog gerichter zoeken. Ook voor ondernemers die hun pand te koop of te huur willen aanbieden, heeft Elco Bouwmeester goed nieuws. ‘Wij zijn sinds kort aangesloten bij Funda in Business. Daarmee kunnen wij de objecten breder in de markt zetten en gemakkelijker de juiste match maken.’

 

Uitbreiding team

Wat tien jaar terug nog een eenpersoons-kantoor was, is inmiddels uitgebreid tot een team van drie. Naast Elco Bouwmeester als vastgoedspecialist is Jim Zuidgeest actief als junior-bedrijfsmakelaar en Tessa de Geus aangesteld als commercieel medewerker binnendienst. Maak kennis met ons team.