Bedrijfshuisvesting nieuws

AANGEKOCHT: Turfschipper 47 – 53, Wateringen

Op 1 november 2018 is de akte van levering voor de Turfschipper 47-53 te Wateringen gepasseerd bij de notaris. De nieuwe eigenaar is Uniglobe Westland Business Travel en de komende periode zullen zij gebruiken om het pand naar hun wensen te verbouwen en in te richten.

Uniglobe Westland Business Travel is een zelfstandig en onafhankelijk zakenreisbureau dat deel uit maakt van de grootste franchise reisorganisatie ter wereld. Het kantoor in het Westland is één van de snelst groeiende kantoren, waardoor een groter onderkomen gewenst was. Uniglobe Westland Business Travel draagt van A tot Z zorg voor zakenreizen waardoor bedrijven tijd én geld besparen.

Als specialist in bedrijfshuisvesting heeft Batenburg Bedrijfshuisvesting Uniglobe Westland Business Travel begeleidt bij de aankoop van het object. Wij wensen Uniglobe Westland Business Travel dan ook veel succes in haar nieuwe onderkomen en wij willen Sylvia Grootscholten bedanken voor haar vertrouwen in Batenburg Bedrijfshuisvesting.

Bent u ook op zoek naar een specialist in bedrijfshuisvesting? Vraag ons naar de mogelijkheden en wij denken graag met u mee.

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin