Bedrijfshuisvesting nieuws

4e editie van BOEM! gelanceerd op Bedrijventerreinen Event Westland

Bedrijfsonroerend goed in het Westland heeft zoals wellicht bekend een eigen platform, BOEM!. Het is een platform dat wordt gedragen door de belangrijkste regionale makelaars in zakelijk vastgoed. Batenburg Bedrijfshuisvesting is er één van. Op 10 oktober 2018 is op het Bedrijventerreinen Event Westland in World Horti Center de 4e editie van BOEM! in Westland gelanceerd. Dit keer is er gekozen voor themanummer waarin duurzaamheid centraal staat.

Het event werd georganiseerd door VNO-NCW Westland-Delfland samen met gemeente Westland. Lokale ondernemers konden hun ervaringen en successen met duurzame energie met elkaar delen. Gastsprekers Reinier van den Berg, meteoroloog en duurzaam ondernemer en Ruud Veltenaar, TEDx-spreker en inspirator zijn in gegaan op de toekomst van duurzame energie. Het was een inspirerende avond waarbij BOEM! prominent bij de gasten onder de aandacht werd gebracht en door de aanwezigen met interesse werd gelezen.

In deze editie van BOEM! staat onder andere de ervaringen van ondernemer SolarNRG op het gebied van zonnepanelen, maar ook Biersteker Dak- Gevel- en Bouwtechniek, Wattco en Van der Valk Solar Systems delen hun visie op duurzame energie in bedrijfsonroerendgoed. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de nieuwbouw van Horconex. Tevens heeft Batenburg Bedrijfshuisvesting weer een drietal objecten in de schijnwerpers gezet in combinatie met de gerealiseerde transacties van de afgelopen periode.

Tot slot staat er op de achterzijde van deze editie een advertentie van het Westland Boksgala 2019! Bij dit unieke event zetten Westlandse ondernemers zich in voor Stichting Droom Je Thuis, waarbij zij de strijd aangaan met elkaar in de boksring. Samen knokken zij voor het goede doel. Elco Bouwmeester van Batenburg Bedrijfshuisvesting is één van de deelnemers en is volop in training om op zaterdag 18 mei 2019 zijn beste beentje voor te zetten voor Stichting Droom Je Thuis. Kijk voor meer informatie op de website van Het Westland Boksgala. Steun Elco en zijn collega ondernemers in deze strijd voor het goede doel!

Bent u geïnteresseerd wat er nog meer in de duurzaamheidseditie van BOEM! staat? Lees hier het volledige magazine digitaal.

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin